Pretraži

Nisi manje muškarac ako kažeš „oprosti“ poručuje Dino Merlin u novoj pesmi

Showbiz
0
Photo: Promo/Jasmin Fazlagić, Radoš Jovanović

Objavio je novu pesmu i prateći umetnički video spot za istu. Doslovno – duplo! Novi singl s istim tekstom dobio je dve verzije; jednu potpuno umetničku omotanu u ruho balade nazvanu „Krive karte“, a drugu življu, plesniju, energičniju naziva „Kako da ti kažem“. Jer, kao što kaže i sam kantautor Dino Merlin, neko ljubav i emocije proživljava sasvim romantično, a neko izgara od energije i strasti.  

Photo: Promo/Jasmin Fazlagić, Radoš Jovanović

Photo: Promo/Jasmin Fazlagić, Radoš Jovanović

 

U tekstu nove pesme regionalna zvezda potpuno se prepustila emocijama i narodski rečeno, Dino je ogolio dušu. Navikli smo već na njegove iskrene, ljubavne tekstove, no prvi se put sada pozabavio ulogom muškaraca koji puno teže od žena mogu izgovoriti reč oprosti i izviniti se za svoje pogreške kako bi opravdali što su u nekom trenutku povredili voljenu osobu. A to ne znači da su manje muškarci ako su emotivni i ljubavno 'slomljeni'.

“Jednom sam pogrešio prema osobi do koje mi je jako stalo pa su ovi stihovi moje autobiografsko iskupljenje. Pokušavam objasniti onom drugom koliko mi znači i koliki put treba čovek, muškarac proći da bi se tako jednostavne reči poput „oprosti“ izgovorile. Zato sam i napisao dve verzije pesme koje putuju različitim putevima do iste destinacije, istaknuo je popularni muzičar uoči premijere” izjavio je Dino Merlin ovim povodom.

Photo: Promo/Jasmin Fazlagić, Radoš Jovanović

Photo: Promo/Jasmin Fazlagić, Radoš Jovanović

 

Ovo mu je četvrti singl s novog nadolazećeg 12. studijskog albuma. Nakon regionalnog megahita „Mi“ kojim je najavio album, preko eksplozivnog dueta „Dođi“ sa Senidah te poslednje epske balade „Jedan dan, jedna noć“, Dino Merlin zaokružuje svoj muzički pečat koji će nesumnjivo svoju potvrdu (opet) dobiti na predstojećoj svetskoj turneji.

A dotad će, po običaju, obarati rekorde na streaming servisima svojom originalnom umetničkom porukom zbog koje je već okićen mnogim priznanjima. No, kako on sam kaže, zanos emocija i poseban, intimni odnos s publikom njegova su najveća nagrada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz