Pretraži

,,NISAM ZNALA DA ČITAM IZMEĐU REDOVA“: Savićevu roditelji upozoravali na to kakav je Dušan

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Kada su isplivale prve informacije u medijima da sa brakom Tanje Savić nešto nije u redu, ona je mudro ćutala sve do trenutka kada je shvatila da je situacija poprilično ozbiljan. Ekipi IDJTV-a je prvoj dala ekskluzivu o stvarnoj situaciji iz svog života, međutim, pokolebana, odlučila je da to ipak ostavi za sebe još neko vreme. A ovom prilikom nam je otkrila i zašto je to tako. 



  • Nisam raščistila sa sobom do kraja šta želim. Nisam mogla ni da se snađem uopšte u toj situaciji šta me je uopšte snašlo. Odjednom su mi deca nestala, muž mi je nestao, odjednom sam sama ostala, bez ikakvog povoda. Sve je to za mene bilo stresno. Kada nekoga volite toliko, kada se toliko vežete, zapostavite svoje roditelje i svoju sestru. Ja ne znam kako sam sebi dozvolila da ne razgovaram sa sestrom. Bile su neke situacije kada moja sestra nije ni želela da dolazi kod nas, međutim, ja nisam znala da čitam između redova. Nisam znala da je to bilo zbog njega. A oni zapravo nisu ni smeli da mi se otvore potpuno, zato što bih ja ionako, sve to njemu prenela – iskrena je bila Tanja. 

S obzirom na to da se Dušan javio našoj redakciji i dostavio neke eksplicitne detalje i snimke, Tanja je na to imala da kaže samo jedno.

  • On definitivno treba da uzme život u svoje ruke i definitivno mora kod psihijatra da ode, ili kod nekog stručnog savetnika. Zagorčavati nekome život neprekidno i uništavati život lažima, pogotovo majki svoje dece, to je strašno. 

Šta je još Tanja rekla o Dušanu i o pomenutom snimku kojem Dušan preti pogledajte u ponedeljak za kada je zakazana Youtube premijera u 12 časova. 

Novo izdanje emisije IDJHOT Specijal od ove sezone možete gledati petkom u novom, izmenjenom terminu od 18 časova, dok je Youtube premijera zakazana za ponedeljak u 12 časova.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz