Pretraži

„NISAM ZA TO DA SE NINA BAVI MUZIKOM“: Anabela otkrila zašto ne želi da njena mlađa ćerka uplovi u estradne vode 

Showbiz
0
IDJ


Kako je njena naslednica Luna u jednom trenutku, pre nego što se posvetila porodičnom životu i roditeljstvu, uplovila u muzičke vode, zanimalo nas je da li će istim putem krenuti i njena mlađa ćerka Nina. 



Međutim, Anabela tvrdi da ne bi volela da Nina započne muzičku karijeru, a za to je imala opravdane razloge. 


– Da budem iskrena, ja nisam za to. Iza toga stoji veliki trud i rad ukoliko iza tebe ne stoji neko moćan. Vremena su potpuno drugačija nego ranije, danas sve funkcioniše po principu favorizacije. Ako nisi favorit, ako nisi nečiji proizvod, teško je. Teško je ako iza tebe ne stoji neka mašinerija koja sve to nadgleda, ulaže u tebe… Biti pevač koji sam ulaže u sebe i spotove, sam sebi menadžeriše, prati nastupe, televizijska pojavljivanja, medije, stilista, šminker… ne možeš sve to da radiš. Ja sam za to ukoliko se pojavi neko ozbiljan ko će da se bavi njom i pruži joj neku lagodnost i sigurnost kada je šoubiznis u pitanju – istakla je Anabela

S obzirom na to da je njena druga ćerka Luna majka, a njena naslednica Mia je centar njihovog sveta, pitali smo Anabelu i da li prepoznaje sebe u Luni.

– Prepoznajem sebe u Luni. Ona je jako posvećena majka i verovali ili ne, i ja sam ista takva bila. Mnogo vremena sam provodila sa njom, bilo je drugačije, devedesete, nije bilo mnogo televizija. Čak sam je vodila i na snimanja sa sobom, na turneje, po mesec dana, nekad zaspi u bekstejdžu. Nina je ipak bila drugačija, hiperaktivna i teško ju je bilo obuzdati. Luna mi veruje i voli da čuje od mene savet kada je majčinstvo u pitanju, ponosna sam na nju.

Šta nam je još Anabela otkrila, pogledajte u videu: 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz