Pretraži

„NISAM TO OČEKIVALA OD MOJE RAZMAŽENE DEVOJČICE“: Anabela o Luni i unuci

Showbiz
0
Photo: Instagram/anabelci

Luna se porodila 15. juna 2021. i na svet donela prvo dete, malenu Miu, koje je dobila sa bivšim rijaliti učesnikom Markom Miljkovićem. 

Lunina majka Anabela je sada odlučila da otkrije kako se njena mezimica snalazi u ulozi majke.

Pevačica je ponosna na svoju nasledicu i kako kaže, Luna se ulozi majke odlično snalazi, pa je bez ikakvog ustručavanja priznala i da ju je ćerka nadmašila.

Photo: Instagram/anabelci

Photo: Instagram/anabelci

 

– Luna me je jednostavno, oduvala ulogom mame. Nisam očekivala to od moje male slatke razmažene devojčice. U međuvremenu je porasla, sazrela i toliko je brižna, posvećena, uživa u toj ulozi – otkrila je Anabela u jednoj emisiji.

Kako je dodala Anabela, karijeru je stavila po strani i posvetila se ulozi bake, pa Luni stoji na raspolaganju kada god joj je potrebna pomoć oko čuvanja male Mie.

  • Odlučila da se malo posvetim tim svakodnevnim, običnijim stvarima. Karijeru sam zapostavila. A oko Nove godine sam radila, prijalo mi je i sad se vraćam malo poslu. 


Anabela je nedavno rekla za medije da je sa unukom "osetila nešto što do sada nije znala da postoji".

  • Tolika količina ljubavi, i mogu da kažem da uživam u ulozi bake. Često je viđam, svaki dan bih provodila sa njom, iskreno, ali Blankica je još uvek mala, trudim se da kad god mogu da je vidim i da provodim vreme sa njom. Čuvam je, bude dana kada provodimo vreme zajedno – rekla je tada Anabela.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz