Pretraži

„NISAM OČEKIVAO OVOLIKU POPULARNOST“: Pajak progovorio o karijeri, pa otkrio sa kojim našim izvođačima bi voleo da ukrsti glas (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Makedonski treper Pajak je nedavno imao nastup na IDJ žurki, na splavu Leto, a za naše kamere otkrio je da se proveo odlično kao i da je atmosfera bila i više nego dobra.



On se potom osvrnuo na svoju karijeru, pa priznao da nije očekivao da će za ovako kratko vreme da stekne veliku popularnost:

Pa realno nisam očekivao. Oduvek sam imao neku viziju da ću ovo raditi, ali ne i toliko – rekao je on i dodao da je veoma zadovoljan saradnjama kojim je imao, a potom ispričao i sa kime bi još voleo da ukrsti glas:

–  Pa do sada sam radio ovde sa MC Stojanom, Teodorom Džehverović i Kali. Sa svima je super, predobro je bilo, za rad su efikasni. Teodora je predivna, mnogo je mila, super je baš. Kada su saradnje u pitanju voleo bih još sa nekim iz Generacije Zed, Zera, Henny ili Popov – rekao je Pajak.

Pogledajte novo izdanje emisije IDJHOT i saznajte šta Pajak novo priprema za svoju publiku:https://idjtv.nova.rs/tags/PAJAK

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz