Pretraži

,,NISAM NI ŽENA, NI MUŠKARAC“: Demi Lovato šokirala fanove svojim priznanjem

Showbiz
0
Photo: Instagram/ddlovato

Demi je u jednom podkastu govorila o tome kako se oseća.

  • Svakog dana kada se probudimo, pruža nam se još jedna prilika i šansa da budemo ono što želimo – istakla je Lovato i dodala:

  • Provela sam veći deo svog života rastući pred svima vama…videli ste i dobro, i loše, i sve između. Ne samo da je moj život putovanje za mene, već sam živeo i za one sa druge strane kamera. Danas sam tako srećna što mogu da podelim još toga iz svog života sa svima vama. Ponosna sam što vas obaveštavam da se identifikujem kao nebinarna i zvanično ću promeniti svoje zamenice. I dalje učim i spoznajem sebe i ne tvrdim da sam stručnjak ili portparol. Deljenje ovoga sa sada otvara kod mene drugi nivo ranjivosti.

Lovato je dalje podelila da to radi za one koji "nisu uspeli da podele ko su zaista sa svojim voljenima".Pevačica je poznata po tome što je veoma otvorena prema svojim obožavaocima. U jednom podkastu Demi se identifikovala kao panseksualac.

  • Sad sam tako fluidna, a deo razloga zašto sam takva je taj što sam bila super zatvorena – dodala je ona za "Variety".

Ranije tog meseca muzička zvezda je rekla da je njena veridba sa Maksom Erikom "ogroman znak" o njenoj seksualnosti. 

Podsetimo, Demi i Maks su počeli da se zabavljaju početkom 2020. godine i najavili su veridbu u julu, ali su do septembra raskinuli.

  • Kada sam počela da starim, shvatila sam koliko sam zaista čudna. Prošle godine sam bila verena sa muškarcem, a kada nije uspelo, rekla sam: "Ovo je ogroman znak. Mislila sam da ću provesti život sa nekim. Osetila sam olakšanje da mogu da živim svoju istinu" – poručila je ona.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz