Pretraži

,,NISAM JOJ VEROVAO DA JE DRUGAČIJA“: Sha otkrio koliko ga je Ivana činila srećnim

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/Zadruga Official

Koliko je Ivana uspela da oplemeni čitav tvoj život i tebe samog i učini život srećnim? – pitao je voditelj repera.

  • Jeste, sve što sam pričao je istina, imao sam turbulentan život. Dok nisam upoznao Ivanu, u početku joj nisam verovao da je drugačija. Mislio sam da glumi. Nisam verovao, to sam konstantno ponavljao, jednom se i zaplakala, niko se nije ponašao kao ona. Mislio sam da je to u početku tako da bi zadržala mene. Kad sam upoznao njenu porodicu, skapirao sam da je takva, baš su složni, nešto što nisam imao prilike da viđam. Skromni, prizemni ljudi, i onda sam skapirao da je ona stvarno takva. Nijednu grešku nije napravila! Nikad me nije sputavala, sve veze pre nje, svaka devojka je imala problem sa muzikom, sa slikama, sa devojkama, svakoj sam govorio da nisu u vezi sa bibliotekarem. Ja sam od sedamnaeste godine takav, i morale su da se pomire sa tim, da su oko mene i devojke – priznao je Sha.


  • Ivana je neko, otkad je ušla u moj život, posvetila se, i meni kao čoveku, i kao umetniku. Oblačio sam se kao idiot, promenila mi je i stajling. Bila je zadužena i za spot i za celu organizaciju, baš smo napravili da bude sve profi, ona je zvala devojke za spot i zakazivala, nikad nije ništa zamerala, sve je digla na viši nivo – nastavio je Nenad.

  • I neko ko je bio tvoj vetar u leđa, tvoja podrška? – glasilo je još jedno pitanje.

  • Što se tiče svega, ne samo vezano za muziku, već i za život – istakao je reper.

Podsetimo, Ivana je prvi put ekskluzivno u intervjuu za IDJTV progovorila o Sha posle njihovog razvoda.

  • Mi smo razvedeni. Dobili smo rešenje i sve. Ja sam bila na sudu, on nije zato što je u rijalitiju i sam je kraj. Nekako nije logično da izađe da zna šta se dešava napolju. Njegov advokat je potpisao u njegovo ime. Mi smo dobili 7.6. rešenje o razvodu. Mi smo razvedeni skroz, skroz. Potpuno je stavljena i zakonski tačka na naš brak i emotivno kod mene još tamo negde početkom ili sredinom februara. Ja sam super – rekla je ona i dodala:

 On je imao šansu kada smo imali sklapanje tog sporazumnog razvoda, mogli smo tada da se vidimo. Dozvolila je produkcija i sve sa advokatima. On je to tada odbio, tako da sada nema potrebe da me zove niti bilo šta. Tada smo mogli da se dogovorimo oko stvari koje su ostale. Što se tiče emotivnog dela, nema tu nikakve šanse.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz