Pretraži

NISAM JEDNA OD BOLIDA: Kija Kockar odgovorila na oštre osude javnosti

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Kija je ekskluzivno za IDJTV rekla da želi da nastavi da ulaže u nekretnine i da su one namenjene njenoj budućoj deci, ali da do prinove ipak ne planira da ih izdaje, jer joj je žao da neko živi tu kada ga lepo bude sredila, što možete čitati na linku OVDE



S obzirom na to da je stan pevačica platila kešom, u javnosti i na društvenim mrežama se podigla prava bura.

– Naslov u novinama: "Kija Kockar kupila stan od 120.000 evra, za audi iskeširala 20.000." I sad fakultetski obrazovani par koji otplaćuje kredit već 10 godina treba da smisli kako da objasni detetu da mora da pošteno uči školu i stekne diplomu – glasio je tvit koju Kockarevu nije ostavio ravnodušnom, te je pevačica uzvratila oštrim odgovorom.

Ona se oglasila na svom Tviter nalogu, gde je pisalo sledeće: 

– Radim od svoje četrnaeste godine, pranja stakla na pumpi, u šanku, kačila garderobu, ozbiljnije poslove od fakulteta. Upisala sam specijalizaciju, to još nisam završila, ima samo jedna godina. Ušla sam u rijalitii zbog ličnih razloga, nakon toga iskoristila da obezbedim sebi još bolji život. Pored ovog navedenog na slici, kupila sam još jedan stan. Ne kupujem ništa markirano, niti imam sponzora. A, za svog muža sam se udala iz čiste ljubavi, jer nije imao ni čarape, ni obrazovanje ni ambiciju. Proputovala sam ceo svet jer sam pet godina bila stjuardesa. Dete sam konobarice, samohrane majke. Jedinica sam. Svako dobro, pozdrav – stoji u njenom odgovoru, uz koji je dodala – Srbija puna bolida, nisam jedna od njih – zaključila je pevačica. 

 

Screenshot: Tviter/ kijakockar

Screenshot: Tviter/ kijakockar

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz