Pretraži

„NISAM IZGUBIO KONTAKT SA TEODOROM DŽEHVEROVIĆ“: Wajz progovorio o odnosu sa popularnom pevačicom i kolegama iz takmičenja (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Njegovi fanovi sa nestrpljenjem očekuju nove projekte i pesme na kojima mlada zvezda vredno radi, a on je ovom prilikom otkrio nešto više o tome, ali i o svojoj karijeri.



Wajz je odgovarao na pitanja sa društvenih mreža, te je otkrio da li je ostao u kontaktu sa pevačicom Teodorom Džehverović koja mu je bila couch u takmičenju.

Da li se čujem, to mi zvuči kao da idemo stalno na kafu. Ali ne, u nekom smo mini kontaktu, pošaljem joj poneku pesmu, više smo bili naravno tokom IDJSHow-a, ali nismo izgubili kontakt – rekao je Wajz, a kasnije u toku emisije se osvrnuo i na odnose sa kolegama iz show-a.

Sa mnogo ljudi iz show-a nisam u kontaku, ali ne zato što se ne gotivimo, prosto svako ima svoj put. Mi smo tokom show-a morali da budemo zajedno, ovo sad zvuči kao da smo prisiljeni, tu je nas dvanaestoro prosto sa nekima klikneš više, sa nekim manje, prosto sa nekima sa više u kontaktu. Sa Stefanom sam ostao u kontaktu, čujemo se često, šaljemo nove pesme koje treba da izađu, tako da njega bih izdvojio.

Šta je to još izvođač otkrio o svojoj karijeri, kao i da li su mu u planu komercijalnije numere, pogledajte u novom izdanju One On One-a na IDJTV.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz