Pretraži

,,NISAM IZGUBILA NEVINOST PRVE BRAČNE NOĆI“: Goca Tržan nakon crkvenog venčanja sa Rašom

Showbiz
0
Instagram/gocatrzan

Oni su stali pred matičara pre šest godina, s sada su to učinili u crkvi, a tom činu prisustvovali su samo članovi porodice i nekoliko prijatelja.

– Ja sam na ludom kamenju već godinama. Samo nemojte one floskule ''Zaklela se na večnu ljubav pred Bogom''. Treća bračna noć… Pa svakako nisam izgubila nevinost, ako te to zanima – rekla je Goca u šali u jednoj emisiji.Pevačica je potom otkrila svoj recept za savršeni brak.

  • Savršeni brak je onaj u kome imaš partnera kog prihvataš onakvog kakav jeste, i koji tebe prihvata onakvu kakva jesi, i u tome uživa. Ne postoji ništa savršeno na ovom svetu. Niko od nas nije savršen, ali to i jeste suština… Moj ''savršeni'' brak, i svi mislimo da smo savršeni i da smo uvek u pravu. To i jeste suština života, da zavolimo ljude onakve kakvi su – dodala je Tržanova.

Podsetimo se, Goca i Raša veliku svadbu pravili su 20. septembra 2015. godine, a na crkveno venčanje čekalo se skoro 6 godina. Svadbeno veselje tada je upriličeno na Dedinju, uz mnoštvo javnih ličnosti.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz