Pretraži

,,NISAM IMAO BOGATOG OCA“: Miloš Biković progovorio o detinjstvu

Showbiz
0
Photo: Instagram/bikovic

Ovoga puta, Biković se osvrnuo na detinjstvo, izazove s kojima se suočio, ali i na trnovit put koji je prošao da bi na ispravan i pošten način došao do cilja. 

– Odabrao sam da se bavim glumom kako bih mogao da se igram sa svim onim što je intrigantno. U vreme kada sam bio tinejdžer, kriminal se takođe popularizovao i tada su mnogi  krenuli pogrešnim putem. Moja generacija se strašno ložila na film „Vidimo se u čitulji“. Citirali su glavne likove i doživljavali taj svet kao sebi blizak. S druge strane, ja to nikada nisam doživljavao kao realan život iako mi je bilo zanimljivo da takve stvari analiziram a da ne štetim svojoj zajednici – istakao je Miloš.Takođe, glumac je progovorio o detinjstvu i siromaštvu s kojim se zajedno s porodicom borio.
 

– Život nije lak ni za koga od nas. Možda će moj sin imati bogatog oca, ali ja nisam imao tu sreću. U ranoj mladosti sam naučio da se odričem onoga što roditelji ne mogu da mi priušte. To me nije umanjilo kao dečaka, kasnije tinejdžera i muškarca. Oni koji su imali sve nisu znali vrednosti ne samo materijalnih stvari, već i onih životnih. Kod mene se uvek javljala želja da sebi zacrtam ciljeve takve da mi za njih treba snaga celog uma i tela. Mali snovi do kojih se lako dođe nikada nisu značili ništa – zaključio je Biković za "Alo!".

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz