Pretraži

„NISAM IMALA SRCA DA OTKAŽEM“: Tanja iznenadila priznanjem da je nastupala dok je imala koronu

Showbiz
0
Photo: Instagram/tanja_savic_private

Tanja je veoma posvećena svojoj muzičkoj karijeri, u kojoj je itekako uspešna, a kako je otkrila, predah od obaveza nije napravila čak ni kada je bila bolesna.Prema njenim rečima, ona je nastupala sa koronavirusom, jer, kako ističe, nije imala srca da otkaže nastupe:

– Kosa mi mnogo opada jer sam imala koronu. Dok sam radila imala sam koronu. Nisam znala da je imam, doduše testirala sam se nakon 5 dana, test je pokazao negativno, zato što valjda u prva tri dana pokaže da si pozitivan. Ali sam izvadila antitela, imala sam 4 250 antitela, a sve vreme sam radila bolesna – ispričala je Savićeva za „Blic“ i dodala:

Photo: Instagram/tanja_savic_private

Photo: Instagram/tanja_savic_private

 

– Virus i dalje vlada, jedva sam živa baš mi je bilo loše. Dok sam bila na bini vrtelo mi se u glavi, a imala sam celo leto turneju zakazanu, nisam imala srca da je otkažem. To bi bio problem i za vlasnike diskoteka i mom menadžeru bih napravila veliki problem i mojoj publici pre svega, oni bi bili razočarani, pa sam se ja pojavila i tako bolesna. Samo sam uz božiju pomoć ostala dobro – zaključila je pevačica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz