Pretraži

NISAM IMALA PREDSTAVU DA VOLI ISTI POL: Rada Manojlović ispričala kako je pobegla od žene koja je htela da je siluje (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/radamanojlovic

Naime, pevačica je otkrila da nije bila meta samo navalentnih muškaraca već i jedne žene, koja je pokušala da je siluje na jednoj proslavi u Beogradu.   • Nedavno mi se desila neverovatna situacija na jednoj proslavi u Beogradu, nisam mogla ni da zamislim da će neka žena pokušati da me siluje! Dok sam pevala na tom slavlju, jedna devojka se sve vreme motala oko mene. Bila je i zgodna i lepa, 'brutalno' je izgledala, ali nisam imala predstavu da voli isti pol. Dok sam pevala, stalno me je pipkala, jednom me je i uštinula, ali to joj nisam zamerila. Mislila sam da je moj fan i da je srećna što joj pevam. Sve mi je postalo jasno kad sam otišla u toalet. Dok sam prala ruke, ona je uletela u WC. Stala je ispred vrata i nije htela da me pusti. Šokirala sam se – rekla je pevačica za "Informer", pa dodala da je devojka bila izuzetno navalentna i nije joj dala da izađe iz toaleta.

  • Pokušala sam da izađem, a ona mi nije dozvoljavala, bila je navalentna. Rekla mi je: 'Hajde sa mnom u kabinu, hoću da se mazimo.' Malo je falilo da je udarim! Nisam mogla da joj dokažem da volim samo muškarce. Bilo je čupavo, jedva sam uspela da je odgurnem i pobegnem!

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz