Pretraži

„NISAM IMALA NAJPRIJATNIJE ODRASTANJE“: Đana Smajo emotivnom pričom dovela Natašu DO SUZA

News
0
Foto: IDJTV

Podsetimo, Đana je žiri na audiciji oduševila i nastupom, ali i energijom koju je donela na sceni. Nataša je tada izrazila želju da ona bude u njenom timu, a iako sada obavljaju razgovor, to ne mora nužno da znači da će se Đana naći u njenom timu.




Kada sam ušla u prostoriju dočekala me je osoba koju sam želela da vidim, odmah me je obuzela njena toplina i osećala sam se nekako prijatno – rekla je ona za naše kamere.

Đana je Nataši otkrila da je učestvovala i u jednom talent šou u Hrvatskoj i sa čim se tada suočavala.

Tada sam se dosta bojala da se iskažem onakva kakva jesam jer sam imala strah da će me ljudi osuđivati zbog onog što jesam. Nisam imala baš najugodnije odrastanje na svetu, ali ne želim sada u to da se upuštam, drago mi je sada što sam u ovom trenutku života u potpunosti zadovoljna sobom.

I Natašu i Đanu su potom sustigle emocije dok joj je Nataša davala iskren savet kako da neke lične stvari pretoči u muziku.

Uglavnom neke stvari koje su nas bolele u prošlosti znaju da budu inspirativne kada je umetnost u pitanju i da muzika jeste lek i da ljudima koji se bave muzikom ona jeste na neki način isceljenje – rekla je ona, a potom je Đana za naše kamere otkrila šta je prepoznala kod Nataše.

Kada sam videla da su joj oči zasuzile i mene je to nateralo da zaplačem, mislila sam da možda umišljam tu neku povezanost i emociju koju sam doživela, ali kada sam videla da je to recipročno i kada sam videla u njenim očima da i ona oseća sve to što sam proživela rastužila sam se.

 

https://youtube.com/watch?v=OzUhGTTyPSY%3Fsi%3DKVGIFdV41aJqAIng


 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News