Pretraži

,,NISAM BILA ZALJUBLJENA U NJEGA“: Džulija Foks o raskidu sa Kanjeom Vestom

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Fast Company

Par se upoznao u Majamiju u novogodišnjoj noći, a na Dan zaljubljenih, predstavnica glumice Unkut Gems potvrdila je za "People" u izjavi da su "Džulija i Kanje ostali dobri prijatelji i saradnici, ali da više nisu zajedno".

Foksova je nedavno napisala u postu koji je kasnije obrisala, ali je uslikan i ponovo podeljen na Tviter nalogu Pop Crave i TMZ:

–  Svi biste voleli da sam jako uznemirena! Mediji bi voleli da me prikažu kao usamljenu ženu koja sama plače u avionu, ali to nije tačno!!! Zašto me ne vidite onakvu kakva jesam? Kanje i ja smo u dobrim odnosima! Volim ga, ali nisam bila zaljubljena u čoveka, šta vi mislite da imam 12 godina?!

Glumica je demantovala priče da je plakala na aerodromu zbog raskida.

  • Jedini put sam plakala 2022. godine 6. februara na dan kada mi je preminuo najbolji prijatelj – rekla je ona.

Izvor je rekao za "People" u petak da se burna romansa Foksove i Vesta gasi.



  • Kanje i Džulija odvojeno žive i veoma su zauzeti. Džulija živi u Njujorku, a Kanje je bio u Los Anđelesu. Daljina to čini teškim – rekao je izvor.

  • Još su u kontaktu i videće se kad budu mogli. Kanjeu se ona zaista sviđa. Pošteno je reći da su se ipak malo ohladili – dodao je.

Kanje i Džulija debitovali su na crvenom tepihu kao par 23. januara na Nedelji muške mode u Parizu. Kasnije je pomogao glumici da proslavi svoj 32. rođendan 2. februara, organizujući "ekstravagantnu" proslavu u Lucien-u u Njujorku, rekao je izvor za "People" u to vreme.

Glumica je nedavno pohvalila njihovu vezu kada je rekla da su mnogo puta vodili razgovor o njima.

  • On želi da budem najbolja verzija sebe. To je uvek razgovor. Uvek. Na primer, kako ću da ispunim svoj puni potencijal, što mislim da je neverovatno – rekla je u podkastu "Call Her Daddy".

Vest se razveo od supruge Kim Kardašijan u februaru 2021. nakon skoro sedam godina braka. Ona se od oktobra zabavlja sa komičarem Pitom Dejvidsonom.

Prošlog meseca, Foks je rekla u svom podkastu "Forbidden Fruits" da njena veza sa muzičarem nije bila PR trik.

  • Uvek postoje ljudi koji misle da je svaki skandal slavnih nameštaljka. Ja lično ne mislim.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz