Pretraži

Isplivao stari snimak poznatih sestara: Nesvakidašnji video Lune i Nine Đogani privukao svu pažnju fanova!

Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna influenserka Nina Đogani nasmejala je mnogobrojne pratioce kada je podelila jedan snimak iz prošlosti, na kom su ona i njena sestra Luna.

S obzirom na to da je ćerka poznatih roditelja, Nina je od rođenja, poput njene sestre Lune Đogani, pod budnim okom javnosti.

Iako se tokom tinejdžerskih godina bavila sportom i izbegavala društvene mreže i medije, ona se s godina privikla na popularnost, te je postala veoma aktivna, naročito na svom Instagramu koji broji preko 100 hiljada pratilaca.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina (@nina_djoganii)

Nina sada redovno privlači svojim objavama na društvenim mrežama, gde najčešće pokazuje rezultate napornih treninga, ali sada je jednim videom probudila nostalgiju mnogih, pa privukla veliku pažnju pratilaca.

Naime, ona je na svom profilu objavila njen i Lunin snimak iz mlađih dana. Na snimku se vidi Luna dok je bila tinejdžerka, dok je Nina još uvek bila mala devojčica.

Njih dve su stajale ispred kamere i igrale i pevale uz tada popularnu numeru.

„Obožavam“, dodala je ona u opisu.

Foto: Instagram printscreen/nina_djoganii

Kao što su bile vezane i složne tada, one su takve ostale i danas, pa popularne sestre neretko objavljuju zajedničke snimke i fotografije na društvenim mrežama, a da su jedna drugoj u najvećim životnim trenucima velika podrška dokazala je Luna i pre nekoliko meseci.

Naime, pre manje od tri meseca Nina je završila srednju školu. Nina je pohađala jednu privatnu srednju školu u kojoj je, povodom kraja godine, organizovana priredba na kojoj su se našli Luna, Anabela i Gagi čime su pokazali da su odnosi između njih konačno u redu nakon turbulentnog perioda kroz koji su prošli.

Malo nakon toga, Nina je imala i proslavu mature, gde je zasijala u crnoj haljini poput labuda, a Luna je tom prilikom podelila njenu fotografiju i napisala:

„Moja prelepa maturantkinja.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz