Pretraži

Nina Đogani iskreno o prijateljstvu sa Irenom Drobac (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Nina tokom leta nije boralavila u Beogradu, a kako je istakla želela je da se odmori i napuni baterije za novitete koje je pripremila za svoju publiku.



Iskreno sada imam u planu ples, to sada ništa neću otkriti, ali imam to u planu, pripremam to i snimaću dosta. Za muziku sam već rekla, ne vidim se u tome i moraću mnogo da poradim na svom glasu da bi se bavila muzikom, ako budem htela ne kažem da hoću – istakla je ona.

Nakon naše emisije Quiz u kojoj je bila gošća sa tiktokerkom Irenom Drobac, pojavile su se spekulacije da one nisu u dobrim odnosima, a ona nam je otkrila i šta je prava istina.

– Pa ništa se nije desilo, jednostavno nismo postavljale da smo previše zajedno, jer ima mnogo ljudi koji žele zlo nama i gledaju kao da smo ona i ja jedna drugoj konkurencija. Mene to uopšte ne zanima, ja sam ponosna na nju i na mene i na celu tu emisiju, bilo nam je super i lepo smo se zabavile, nema zle krvi između nas, nego jednostavno kada se desio taj raskid smo se udaljile, Irena nikada na mene nije bila ljubomorna niti ja na nju, sada je sve okej – iskrena je bila ona.

Šta generalno misli o prijateljstvima na Tiktoku, ali i kakav je njen ljubavni status trenutno, pogledajte u novom izdanju emisije IDJHOT.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz