Pretraži

„Samo dobre vibracije“: Nikolija se snimila uz popularnu pesmu, pa izazovnim izdanjem oduševila fanove (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/nikolijaofficial

Pevačica Nikolija Jovanović novim snimkom na Tiktoku na kom igra uz popularnu pesmu, zapalila društvene mreže, a fanovi ne prestaju da komentarišu ovu objavu.

Nikolija Jovanović već godinama važi za jednu od najpopularnijih pevačica na našim prostorima. Ona se može pohvaliti zavidnom karijerom, ali i srećnom porodicom koju je izgradila sa svojim suprugom Reljom Popovićem, sa kojim ima dvoje dece.

Iako se dva puta porađala, Nikolija se takođe može pohvaliti i izvajanom figurom koja predstavlja inspiraciju mnogima i kojom oduzima dah gde god se pojavi. Mnoge devojke bi želele da imaju figuru baš poput njene, a sada je pevačica novom objavom na Tiktoku još jednom podsetila zašto privlači toliku pažnju fanova.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Naime, ona se trenutno nalazi na crnogorskom primorju gde nastupa, pa sa fanovima deli prelep morski pejzaž u kom uživa. Osim pejzaža ona je podelila i jedan snimak na kom je u kupaćem kostimu igrala popularnu pesmu „Moje more“ koju izvodi Albino.

„Samo dobre vibracije“, napisala je ona u opisu.

Ova njena objava je kao i svaka prethodna izazvala je pravu buru na društvenim mrežama, a fanovi ne prestaju da komentarišu .

„Uživaj, zaslužila si“, „Niki volim te“, kao i mnogobrojni emotikoni srcadi i smajlija pronašli su se ispod ovog snimka.

 

@nikolijaofficialGood vibes only🤍♬ Moje More – Albino

Podsetimo se, uprkos brojnim obavezama na poslovnom, ali i privatnom planu, Nikolija uspeva da izdvoji neophodno vreme i za sebe, a nedavno je otkrila na koji način održava svoju liniju.

Naime, ona je na svojim društvenim mrežama tom prilikom okačila fotku sa strunjačom za vežbanje i pomagalima i pokazala da se sprema za trening.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz