Pretraži

Nikolija podelila tajnu dobrog izgleda: Pevačica slikama u bikiniju zapalila mreže, pa otkrila kako provodi slobodno vreme (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica Nikolija podelila je sa svojim pratiocima deo njene svakodnevne rutine, pa se skinula u kupaći i oduševila izgledom.

Nikolija je ponosna mama dve devojčice koje je dobila sa partnerom, reperom Reljom Popovićem, a uporedo sa građenjem njihovog porodičnog gnezda, pevačica je radila i na svojoj karijeri, te iza sebe ima brojne hitove, milionske preglede, a posebne simpatije fanova je pokupila svojim poslednjim albumom pod nazivom „Lavina“.

Uprkos brojnim obavezama na poslovnom, ali i privatnom planu, Nikolija uspeva da izdvoji neophodno vreme i za sebe, pa je sada otkrila da redovno trenira i ne zapostavlja ni svoj fizički izgled.

Ona je na svojim društvenim mrežama okačila fotku sa strunjačom za vežbanje i pomagalima i pokazala da se sprema za trening.

Foto: Instagram printscreen/nikolijaofficial

Ova fotografija došla je samo nekoliko dana nakon što je na svoj Instagram objavila svoju sliku sa plaže i pokazala vitku liniju u crnom bikiniju. Nikolija je na fotkama vidno nasmejana, a u komentarima su se nizali komplimenti na račun pevačice i to u vidu stihova sa njenog novog albuma koji će po svemu sudeći obeležiti ovo leto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Pevačica je jednom prilikom, govoreći o svom načinu života, istakla da uživa u hrani i da voli da jede, te da se ne ograničava na ovom polju, a sada je pokazala da sve kalorije „potroši“ na treningu, te da nema potrebe da se odriče ničega.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz