Pretraži

Nikolija o poslovnoj saradnji sa Reljom i otkrila da li snima duet sa mamom

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Pevačica Nikolija duže vreme je bila u medijskoj ilegali, kada je održavala svoju drugu trudnoću, a vreme provodila u porodičnoj vikendici na Bukulji, kako bi bila što dalje od očiju javnosti. 

Ona je na svet donela drugu devojčicu 17. jula, a svi komentarišu njenu perfektnu liniju samo par nedelja kasnije. Nikolija je nakon godinu i po dana imala prvi nastup, a tada je za jedne medije otkrila kako se oseća povodom toga. 

  • Imam pozitivnu tremu, ali jedna čekam nastup. Navikla sam otkad znam za sebe da sam svaki vikend u klubu i na koncertima i da budu živi vikendi. Tako da se baš radujem što se sve vratilo u normalu i što nastupam – rekla je Nikolija. 

Pevačica i njen izabranik Relja Popović zajedno su od 2015. godine, sa kojim je dobila dve ćerkice, kao plod njihove ljubavi, a sada je prokomentarisala i njihovu poslovnu saradnju. 

  • Konsultuje se sa mnom, ali ja nisam napisala ništa, tačnije jesam red. On ima svoj tim ljudi koje sluša, a mi proćaskamo na tu temu. Ja njega slušam, jer uvek je u pravu. Šta god je rekao u 99% slučajeva tako je bilo – izjavila je ona. 

Mogu da vam otkrijem da baš posle ovog nastupa, sutra snimam novi spot. U pitanju je duet, sa Tejadorom, tako da uskoro očekujte pesmu – dodala je Nikolija. 

Ona je na samom kraju otkrila da li peva mamine pesme na nastupu i da li postoji mogućnost da njih dve ukrste vokale i snime neki duet u budućnosti. 

Ima dosta njenih pesama koje volim da pevam, da sad ne nabrajam. Ali mislim da se takva pesma za nas dve još nije pojavila i da će se teško pojaviti – zaključila je pevačica. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz