Pretraži

Nikolija iskreno za IDJTV sumirala 2020. godinu i otkrila planove za 2021.

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Iako je godina iza nas svima teže pala zbog situacije sa korona virusom, Nikolija ipak ima blaži stav po tom pitanju, ona vrlo pozitivno gleda na 2020. godinu.



  • Moj menadžer kaže ,,Nepristojno je da pitaš nekoga u 2020. godini šta ima novo?", šta može da bude novo, ali to ne važi za mene, kod mene ima svašta novo – iskrena je bila ona.
  • Zato što bi bilo nezahvalno, jeste da je godina takva kakva jeste, i stopirala je celu planetu, mnogo života je odnela, mnogo ružnih iskustava, ali sa druge strane meni lično je donela to da sam cele godine s porodicom, što inače i jesam ali ne bih imala priliku da baš toliko ne radim, da sedimo svo troje zajedno, uspeli smo da odemo u Atinu i bili smo dva meseca na moru. Sve neke stvari su nam se desile neplanirano, sva sreća i baš sam se onako nauživala ove godine, pored svega što se dešava, tako da ne mogu da se žalim – dodala je ona.

    I kada je muzika u pitanju, ona je obeležila 2020. godinu i svojoj publici je poklonila svoje najbolje numere.

  • Ja sam imala sreću što sam snimila dosta spotova pre nego što je korona počela, negde do marta ja sam snimila pet spotova kao da je album, pa sam to izbacivala postepeno, ali svakako ne mislim da muzika treba da stane. Treba uvek da postoji svaki vid razonode da može da se ponudi ljudima, naravno to nije u meri u kojoj je inače, mislim zna se koliko pesama izađu inače u decembru, a koliko je izašlo ovog decembra, ali nije stalo – ispričala je ona.

    Takođe, otkrila nam je koja joj je njena pesma najdraža.

  • Ima tu raznih pesama, meni možda omiljena balada "Nakit", zato što je tako nekako kućna, a od ostalih pesama "No plaky", "Hight life" "Stav milionera" sve te brže nekako čekaju klubove. Jako mi je žao, okej je YouTube, ali slušanje muzike kod kuće je jedno, ali ipak onako kada se sluša muzika u klubu i kada ja osetim publiku je mnogo drugačiji vajb –  završava Nikolija.

    Novo izdanje emisije "IDJHOT" imaćete prilike da pogledate u ponedeljak na IDJTV YouTube kanalu u podne.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz