Pretraži

Nikola Rokvić progovorio o teškim trenucima posle Marinkove smrti

Showbiz
0
Photo: Instagram/nikolarokvic

Nikola Rokvić će Božić provesti u krugu porodice. Ovo će biti prvi praznik bez njegovog oca Marinka Rokvića, koji je preminuo u novembru prošle godine.

Oni će danas posetiti Novi Sad gde živi porodica njegove supruge Bojane Barović, a sutra će se svi okupiti u domu Nikoline majke Slavice, zajedno sa porodicom njegovog brata Marka.   • Jedne godine budemo u Novom Sadu, pa druge u Beogradu. Volimo da bude što više dece, lomi se česnica, izvlači se novčić da vidimo kome će biti naklonjena godina. Poštujemo dosta lepih običaja. Naravno, prvenstveno osnov svega je liturgija, tako da porodično ujutru idemo u crkvu i onda se okupljamo i radujemo se prazniku i životu – rekao je Nikola, a onda je otkrio i kako se njegova majka Slavica drži nakon očeve smrti.

  • Rane su još sveže i gledamo da budemo što više uz nju. Njoj je najteže – rekao je pevač.

Nikola je progovorio i o svom prvom nastupu posle očeve smrti. Otkrio je da mu se javila želja da pusti glas i da je siguran da bi njegov otac bio ponosan.

  • Prvih četrdeset dana nisam pevao, posle toga mi se javila želja da pustim glas. Znam da bi Marinko voleo da mi pevamo, to je i naš posao, ali i zbog emocija koje doživljavamo tokom pevanja, a koje su posebne. Pogotovo pevanje njegovih pesama mi donosi radost i tugu i neko duhovno ispunjenje. Volim da slušam njegove pesme, ali i da ih pevam. Uz njih mi je nekako bliži. U novogodišnjem programu RTS mi je bilo baš teško. Prvi put smo Marko i ja pevali, i to pet njegovih pesama. To mi je bilo, uh, grlo mi se steglo. Baš težak osećaj, jer smo svake godine zajedno snimali. Eto, prvi put bez njegam još njegove pesme, taj trenutak mi je bio najteži što se tiče pevanja posle Marinkove smrti – istakao je on za Kurir. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz