Pretraži

PRAZNIČNA IDILA U DOMU ROKVIĆA: Nikola i Bojana pokazali kako izgleda njihova novogodišnja dekoracija, a evo ko im je pomagao u kićenju! (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/nikolarokvic

Poznati pevač Nikola Rokvić i njegova supruga, manekenka Bojana Barović uneli su u svoj dom praznični duh, pa su ceo proces podelili sa svojim pratiocima na Instagramu.

Ovaj poznati par svoju ljubav je započeo u jednom rijalitiju, a danas u srećnom braku imaju troje dece. U njihovom domu cveta ljubav i sreća, a praznici su savršeni za porodična druženja, pa oni naravno nisu propustili priliku da uživaju u prazničnim čarolijama sa svojim naslednicima.

Par je sa svojim pratiocima na Instagramu podelio kako su ukrasili jelku u svom domu na Novom Beogradu, a atmosfera koja je vladala tom prilikom sve je oduševila.

Nikoli i Bojani su u ukrašavnju jelke i pravljenju idile pomogla njihova deca, a ceo proces je odisao porodičnom toplinom i videlo se da se svi zabavljaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Barovic (@bojanabarovic)

Njih dvoje zaista vole da se posvete ukrašavnju svog doma, a nedavno su  u dvorištu svog stana u kom provode najviše vremena leti napravili iznenađenje za svoje troje dece.

Oni su postavili ukrase, lampice, spojili ležaljke preko kojih su stavili ćebad i tako napravili udobno mesto za decu. Potom su postavili platno na kom su preko projektora pustili crtani svojim mališanima, a ovde naravno nisu mogle da izostanu ni grickalice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Barovic (@bojanabarovic)

Deca su bila i više nego oduševljena ovim iznenađenjem, a bili su i njihovi pratioci koji su samo pisali reči hvale za ovaj prelepi par.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz