Pretraži

Nikola Rađen pretukao devojku?!

Showbiz
0
Photo: Instagram/nikola_radjen

Naime, radnica pumpe pozvala je jutros oko 5 sati policiju i lekare Hitne pomoći jer je kod njih na pumpu došla uplakana Milica R, devojka Nikole Rađena i požalila se da ju je vaterpolista pretukao.

Nakon toga Milica je dala iskaz policiji i ispričala da je nakon kraće svađe, njen partner fizički zlostavljao.



Prema njenim rečima, Nikola joj je zadao više udaraca u predelu glave i po telu, te da ima povrede u predelu lica ispod levog oka u vidu otekline i crvenila i rasekotinu donje usne u levom uglu.

– Ona je rekla da ju je u stanu pesnicama tukao emotivni partner, ali da je uspela da izađe iz stana. Na sebi je imala haljinu na kojoj su bili vidljive fleke od krvi. Lice i telo joj je bilo u modricama i podlivima. Od siline udaraca napukala joj je usna – kaže izvor blizak slučaju.

Milica su potom uputili na lekarski pregled, a kako saznaju mediji, ona nema prelome kostiju i povredu mozga, niti je potrebno raditi hiruršku intervenciju.

  • Pevačici je preporučeno mirovanje, stavljanje hladnih obloga na mesta gde su povrede od udaraca, kao i da pije lekove protiv bolova ako bude trebalo. U slučaju da oseti neke nove tegobe ili joj se stanje pogorša trebalo bi opet da se javi lekaru – kaže izvor za Kurir.
Photo: Instagram/_milica_ristic

Photo: Instagram/_milica_ristic

 

Inače, Nikolu Rađena policija trenutno traži jer nije nađen na adresi koju je njegova devojka navela, a trebalo bi da da izjavu o celokupnom događaju.

Podsećamo, Ana i Nikola razveli su se pre tri godine i, kako je pevačica nedavno otkrila, oni su ostali u dobrim odnosima, posebno jer bivši supružnici imaju dve ćerke. 

Nikola je prvi put u javnosti viđen sa Milicom krajem 2021. godine na jednom događaju, a par je u tom prenutku već godinu dana bio u vezi koju su skrvali od očiju javnosti.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz