Pretraži

„NIKOG NISAM VOLEO KAO TARU“: Sha „spustio loptu“, kaje se zbog svih svađa i uvreda

Showbiz
0
Photo: Instagram/tarasimov

Poznati bivši par privlači pažnj javnosti svoim svađama, prepirkama, ali i fizičkm obračunavanjem, što je nedavno bio slučaj kada je Sha dobio batine od Tare.

Međutim, da se strasti polako stišavaju, potvrdio je reper u jednom gostovanju, kada je rekao da ne želi više da se svađaju. Takođe, on se pokajao i zbog uvreda koje je uputio Tari.

Photo: Instagram/nenadaleksicsha

Photo: Instagram/nenadaleksicsha

 Tara i ja smo spustili loptu, nismo se pomirili, žao mi je zbog svih uvreda koje sam izrekao, svašta sam rekao, trudiću se da se to nikada ne ponovi. Teško mi je kad je vidim da plače. Pričali smo, ja ne želim da se vraćam na sve što je bilo, brzo zaboravljam ružne stvari, nije trebalo da reagujemo tako. Nikada je više neću uvrediti. Ljubav je nešto najlepše na svetu, ljubav je nešto bez čega ne može da se diše – rekao je Ša.  • Kao klinac sam bio zaljubljen dosta puta, sve te duge veze, nikad nisam ludački voleo kao Taru. Nema tu planova kao veze, to je kraj, ali se nećemo svađati, stvarno ću se potruditi, tu smo. Sad sam okej, svesniji sam situacije, ali mnogo razmišljam. Sad mi je lagan dan – ispričao je on.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz