Pretraži

NIKO NIJE OČEKIVAO OVAKAV OBRT: Džoni Dep dobio presudu protiv Amber Herd

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/The Graham Norton Show

Nakon što su se venčali 2015. godine, samo godinu dana kasnije, 2016. godine, Herd je podnela zahtev za razvod braka i optužila Džonija Depa za nasilje.

Dep i njegovi advokati su negirali optužbe tvrdeći da Herd pokušava da profitira finansijskom odštetom. A kada je postignuta nagodba od sedam miliona dolara, Herd je tvrdila da će da donira taj novac Američkoj uniji za građanske slobode i dečjoj bolnici u Los Anđelesu.

A sada Džoni pokušava da sazna da li je njegova bivša supruga ispunila dato obećanje. Njegov advokat Andrej Kaldekot tvrdi da je obećana donacija "proračunata laž", koja je "od samog početka imala cilj da uništi Depa".Takođe tvrdi i da je dečja bolnica u Los Anđelesu 2019. godine pisala Depovom poslovnom savetniku kako bi ih obavestila da Herd nije izvršila nikakva plaćanja.

Njujorški sudija sada je delimično usvojio zahtev Depovog pravnog tima pa će naterati Američku uniju za civilne slobode da objavi dokumente koji potvrđuju da li je Herd ispunila deo nagodbe.

Ako se ispostavi da Herd nije donirala novac, Dep i njegov advokatski tim imaće snažan dokaz protiv nje u svoju korist.

Podsetimo, nakon što je nagodba postignuta 2016. godine, tri godine kasnije Dep je tužio britanski tabloid "The Sun" zbog tekstova da je zlostavljao suprugu, što je dovelo do suđenja 2020. godine koje je Dep izgubio.

Sudija londonskog Visokog suda zaključio je da je više puta napao svoju bivšu partnerku, te je doveo do toga da strahuje za svoj život.

Zbog čitave situacije Dep je morao da podnese ostavku i odrekne se uloge u filmu "Grindelwalda" u nadolazećem nastavku filma "Fantastic Beasts", što se mnogim obožavateljima nije svidelo, pa je na Internetu čak pokrenuta peticija da se Amber Herd ukloni iz glumačke postavke filma "Aquamen".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz