Pretraži

NIKO NIJE IMUN NA TO: Kajli Džener poslala važnu poruku pratiocima nakon što joj se obratio šef službe javnog zdravlja SAD-a (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/kyliejenner

Naime, doktor Džerom Adams je zamolio sve da ostanu kod kuće kako bi sprečili širenje virusa korona i zamolio sve influensere, a posebno Kajli Džener da utiču na svoje fanove i objasne im ozbiljnost situacije.

Kajli mu je odgovorila na svom Instagramu i podsetila fanove koliko je bitno da se ostane kod kuće dok traje pandemija virusa.  • Hej ljudi, srećna samoizolacija. Znam da sam vas svakog dana podsećala kako da vežbate društvenu udaljenost i samoizolaciju, ali moram da ponovim ovo – započela je Kajli.

  • Slušala sam šefa službe javnog zdravlja ovog jutra i iako sam vas često podsećala na ozbiljnost situacije, on me je podstakao da dođem ovde i da ponovo pričam sa vama , da možete da me vidite i dobro čujete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

brb baby

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on Feb 27, 2020 at 3:33pm PST

Kajli je dodala da mladi ljudi mogu da šire virus i da nemaju nijedan simptom bolesti.

  • Ako živite s roditeljima, ne želite da odete kući i da ih zarazite. Možda ga imate, a to ni ne znate. Veoma je ozbiljno i jedina stvar koju možemo da uradimo i da usporimo virus jeste da ostanemo kod kuće, zato što lek trenutno ne postoji – dodala je.

  • Niko nije imun na to. Ni milenijalci nisu imuni. Dokaz je upravo to što je veliki broj mladih trenutno u bolnicama. Mislite na svoje bake i deke. Razmislite o činjenici da to što im prenesete može da ih ubije – zaključila je.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz