Pretraži

NIKO NE VERUJE DA JE TO ONA: Srpska glumica u šestoj deceniji napravila transformaciju (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ vukiceviclidija

Kovrdže su ono po čemu mnogi prepoznaju ovu glumicu, a sada je Lidija odlučila da u 58. godini prikaže u izdanju u kakvoj je niko do sada nije video. 

Naime, glumica je objavila fotografiju na svom Instagram profilu, a svima su zapali za oko crveni pramenovi u kosi koje je Lidija odlučila da uradi.– Svetski strucnjak i umetnik ,kolorita i frizura koji predaje u preko 80 svetskih drzava u svetu . Licni frizer velikog Gadafija konacno radi mi o glavi – napisala je ona na ovoj platformi, a u komentarima dobila samo komplimente. 

Inače, Lidija Vukićević, otkrila je nedavno da je napokon pronašla partnera koji joj odgovara, a koji je 15 godina mlađi od nje.

  • Mlađi partner mi je uneo novu radost. Bio mi je potreban neko sličan meni, ne verujem u ono da se suprotnosti privlače. Meni ne treba smirivanje, već da me partner prati na mojoj talasnoj dužini. Ko god je pokušao da me spusti na zemlju, sam je završio spušten, mnogo niže od mene – rekla je glumica.

  • Klasičan sam emotivac, ali emocije moraju biti dobro vođene. Pokušavam da se ne dajem svakome i tek nedavno sam shvatila da me mnogi vide kao socijalnu ustanovu, jer umem da slušam, empatična sam i upijam kao sunđer, što se na kraju negativnu odrazi na mene. Odlučila sam da napravim selekcija za koga to treba da radim – rekla je nedavno glumica za domaće medije. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz