Pretraži

NIKO NE SME DA SE KITI MOJIM PERJEM: Voyage doneo bitnu odluku u svom životu (FOTO)

Showbiz
0
voyage

Voyage je u nekoliko navrata pričao kako je uvek spreman na sve kada su njegovi prijatelji u pitanju, pa pored posla kojim se bavi, porodice i devojke, njegovi prijatelji su mu i te kako bitni.

Međutim, u poslednje vreme primećujemo da se on razočarao u neke određene ljude, pa često svoje misli podeli sa fanovima. Ovog puta zasigurno je odlučio da stavio tačku kada su lažna prijateljstva u pitanju.

Ja sam najmanje koristan sebi, najviše drugima. Možda je to moja loša osobina da druge stavljam uvek ispred sebe, ne znam…Jedino što znam je da od ovog momenta prestaje. Niko ne sme da se kiti mojim perjem – počeo je on.Takođe, otkrio je da niko od tih prijatelja nije spreman da uradi za njega ono što bi on uradio za njih.

Znam da niko nije spreman da uradi za mene ono što sam ja za njih. Ljudi su stvarno zli. Ali, možda ipak postoji neka kosmička pravda koja zapisuje sve i beleži, jer ako ne postoji koja je suština moje velikodušnosti? Jedino što sam od toga dobio je kratkotrajan mir znajući da sam nekome pomogao da se digne iz blata. A možda je sve ovo deo neke moje dečačke nezrelosti. Možda je ovo sve škola za samoispunjenje i samospoznaju do večnog mira – završio je on.

 

Photo: Instagram/voyage.mp3

Photo: Instagram/voyage.mp3

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz