Pretraži

NIKO ME NIJE KRITIKOVAO: Kija Kockar otkrila kako su fanovi reagovali na njeno druženje sa Đoganijima (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Budući da su se srdačno pozdravili i razgovarali, pitali smo Kiju kako su fanovi reagovali na njenu fotografiju sa Đoganijima, ali i na njihovo druženje pred našim kamerama.

– Kaća je postavila sliku, pa sam je ja ripostovala sa Vesnom. Nikad nisam primila nijednu poruku koliko ja znam, a da nešto ne otvaram, da me je neko nešto pitao ili kritikovao bilo šta – bila je iskrena Kristina.Kockareva je sa Đoletom komentarisala porodicu Đogani, a nakon razgovara sa njim pohvalila je denserov film.

– Đole mi je pokazao deo filma. Ja sam se oduševila i rekla mu da obavezno premijeru uradi u Beogradu, jer ono što je on uradio, delove koje sam videla, da se naježiš. Oni snimci koji su sa početka 1990-ih, kada su oni bili na vrhuncu slave i obuhvatilo je i njegovu karijeru i Funky G. Rekla sam da obavezno dolazim na otvaranje, ako će da radi neke festivale – rekla je pevačica.

S obzirom na to da je upoznata sa scenama iz filma, Kija je otkrila da li će publika bolje razumeti trenutna dešavanja u njihovim životima.

– Svi imamo neke momente kada bi nas neko snimio na trenutak. Neko bi rekao: "Gle, ova budala ili nešto tako." To nema nikakve veze. Kada se gleda duže vreme neko, non stop, tu vidiš pravu prirodu. Mene su ljudi gledali sedam i po meseci, videli su kakva sam. To kada me vide sada u nekim intervjuima, na Instagramu i onda sude po tome, kao promenila se. Ne, ja se uopšte nisam promenila, već je to samo neki isečak. Ne, to nije to. Znači ono sam stvarno prava ja, samo što se ovo sad dešava pod nekim drugim uslovima – objasnila je ona.

Pogledajte novi IDJHot u kojem je Kija govorila o snimanju novog spota i pesme:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz