Pretraži

NikkieTutorials pozvala devojke iz Hurricane-a, razgovor im je prekinuo Sanjin pas! Evo šta je uradio! (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Eurovision Song Contest

Tako je poznata jutjuberka NikkieTutorials, koja je trebalo da bude online voditeljka Evrosonga, dobila zadatak da pozove sve predstavnike zemalja koje su trebale da učestvuju i sa njima proćaska o nastupu.

Tako je Niki pozvala i devojke iz grupe "Hurricane" sa kojima je pričala o njihovoj muzici, ali i planovima koje su imale za Evroviziju.

Međutim, u jednom trenutku, Sanja je skočila i viknula na psa koji je rešio da se baš tada druži sa njima. Jutjuberku je ovo nasmejalo, pa je pozvala devojke da pokažu i psa.



Sanja je tada otkrila da je on pojeo olovku za usta dok su pričale, što je Niki "pogodilo" budući da važi za jednu od najpoznatijih bjuti blogerki na svetu.

Pored toga, pričale su o planovima za narednu godinu, a kada je čula da Hurricane možda neće predstavljati Srbiju, Niki se vidno rastužila. 

– Bile smo veoma tužne kada smo saznale da se nećemo takmičiti ove godine, ali se nadamo da će nas organizatori i naša televizija izabrati i za sledeću godinu. Nije definitivno da ćemo se vratiti sledeće godine. A ako budemo učestvovale pesma će biti slična, ne ista, ali biće nešto energično i nešto što volimo da radimo – objasnila je Sanja Vučić.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz