Pretraži

„NIKADA NISAM IMALA ŠEME“: Edita Aradinović progovorila o ljubavi, pa se osvrnula i na svoj fizički izgled

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/editaaradinovic

Kako je sama navela, ona voli duge veze, a trenutno teži ka domu i porodici.Nikada nisam imala šeme. Ne jer sam najmoralnija i najpoštenija osoba na svetu, već se zaista nije zadesilo. Volim duge veze i ispunjava me ljubav. Moram da dobro poznajem osobu koja je pored mene i da znam da mogu da je pozovem jer nije sve u fizičkom kontaktu. Možda mi sada niko neće verovati. Možda se i ovog leta desi neka avantura prvi put, ne bežim od toga, ali više težim ka domu i porodici – rekla je Edita za "Blic".

Ona se osvrnula i na nedavne naslove koje se tiču estetskih korekcija i njenog izgleda. Kako je već poznato, Edita često menja izgled, najčešće boju i dužinu kose, a imidž menja isključimo po svom osećaju.

Menjam sebe kao godišnja doba, u zavisnosti kako se osećam. Inače sve radim po osećaju, pa tako i menjam imidž.

Edita je još za "Blic" otkrila kako nikada ne menja izgled zbog ljubavi i da je to prevazišla davnih dana.

Nisam nikada menjala izgled zbog loših ljubavnih veza. Prevazišla sam to, pa i ne razmišljam više na takav način. Sada sam se prisetila da jesam bila takva žena, ali to pre otprilike šest godina. Tada sam imala takve faze. Sada su promene više moj hir i moje “glupiranje”, nazovimo to tako – rekla je pevačica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz