Pretraži

NIKADA NISAM BIO SA K*****A: Fox otkrio da li mu se javila bivša posle njegove aktuelne izjave

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

S obzirom na to da reper uveliko sprema nove hitove, i da se kao i većina javnih ličnosti vratio svojim poslovnim obavezama i nastupima, zanimalo nas je kako komentariše aktuelnu temu vezano za nastupe sa zaštitinim maskama.

– Pa zar ih do sada nisu nosili (smeh)? Šalu na stranu, treba biti društveno odgovoran i poštovaćemo sve te propisane mere koje vlada bude donela tako da moraćemo da poštujemo sve što bude propisano i tako ćemo se i ponašati – započeo je on.



Takođe, pitali smo ga da li nekada razmišljao i sa kojom folk pevačicom bi snimio duet.

– Vrlo verovatno da dopostoji neka sa kojom bih snimio, u današnje vreme ta muzika je toliko šarolika ali svakako planiram sa raznim pevačicama da ostvarim saradnju. Seka Aleksić na primer, Lepa Lukić i Fox pesma bi se zvala Rulet (smeh) – rekao je on.

Aktuelna tema koja kruži internetom jeste upravo njegova izjava o bivšoj devojci, kada je rekao da sve radi za pare i širi noge kao njegova bivša.

– To sam se ja samo malo našalio, to je rima iz moje pesme, ljudima je bilo zanimljivo i uhvatili su se za to. Nije se javila, nisam ja sa k*****a nikada bio – završio je Fox.

 

Tagovi

FOX

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz