Pretraži

„NIKADA NE BIH BILA SA DEČKOM KOJI SVAKOJ LAJKUJE SLIKE“: Sanja Vučić progovorila o dečku, pa otkrila da li je ljubomora

Showbiz
0
Photo: Instagram/sanjalilwolf

Ona je sada re[ila da otkrije detalje veze s novim dečkom, a za početak se dotakla teme o ljubomori:  • Doza ljubomore može da bude simpatična, ali ljubomora ne znači nužno ljubav. Smatram da je i nesigurnost jedan od faktora i zbog toga svog partnera ograničava u određenim aktivnostima – rekla je Sanja, pa otkrila kakva je ona u ljubavnoj vezi.

  • Kada sam u vezi, ja sam pitoma. Nisam nikada imala susreta sa nenormalnom ljubomorom, nikada nisam imala iskustava ni sa agresijom. Što se tiče tih šifri telefona i društvenih mreža, mislim da privatnost treba da se sačuva. Mislim da to nije fer. Poverenje mora da postoji između partnera, naročito sada u ovoj eri, kada se sve prati i gleda. Sada su realni problemi ko kome lajkuje sliku i ko šta prati. Možda sam i ja jedna od tih – rekla je ona i dodala:

  • Nikada ne bih bila sa dečkom koji svakoj devojci ostavlja komentare ili lajkove ispod slika na Instagramu. Moj momak jeste privlačan, ali nisam primetila neke nepremirene stvari, ne želim da se uznemirim, pa da kopam i tražim, da pravim razdor između nas dvoje. Sve dok on meni ne da povoda, sve je u redu – objasnila je pevačica.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz