Pretraži

„Nikada mu ne bih dala drugu šansu“: Katarina Grujić progovorila o spekulacijama da su koleginice htele da joj preotmu muža

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Katarina Grujić trenutno boravi na crnogorskom primorju, ali bez supruga, poznatog fudbalera Marka Gobeljića, te je sada otkrila nešto više o njihovom odnosu, a tom prilikom dotakla se i teme preljube.

S obzirom na to da je u toku letnja sezona i da brojni pevači i pevačice imaju zakazane nastupe svakodnevno, među njima se našla i Katarina Grujić koja je jedna od traženijih pevačica.

Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

Poznato je da Kaća ima i kuću u Crnoj Gori, te se ona u ovim mesecima gotovo potpuno preseli na primorje gde noći provodi radno, dok je u toku dana posvećena ćerkici Katji koju je dobila sa Gobeljićem. Ipak, on nije u mogućnosti da im se pridruži s obzirom na obaveze koje ima u grčkom klubu za koji je potpisao prošle godine.

„On je potpisao za novi klub tako da ne može da napušta posao, nažalost tako je za sad. Najbitnije da smo ćerkica i ja tu i da uživamo na plaži. Ja priželjkujem još jednu ćerkicu, ali ako Bog da ja sam do sad zadovoljna i zahvalna na svemu“, otkrila je pevačica za „Premijeru-vikend specijal“.

S obzirom na to da trenutno žive razdvojeno, Kaća je nekoliko puta govorila o njihovom odnosu i priznala da je poverenje najbitnija stvar, a sada je otkrila da li je čula spekulacije o tome da su pojedine koleginice „bacile oko“ na njenog supruga, te priznala da li bi oprostila prevaru.

Nisam čula ali naravno da ne može, prvo on ne želi a ne dozvoljavam ni ja. Ne daj Bože da nešto nađem nikada mu ne bih dala drugu šansu, prevaru ne opraštam.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz