Pretraži

„NIKAD NISAM BILA SREĆNIJA“: Tejlor Svift podelila najdublja osećanja sa fanovima

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/taylorswift

Poznato je da je pevačica upravo u toku ove turneje, raskinula svoju šestogodišnju vezu sa Džoom Alvinom. Uprkos tome, ona nastavlja da puni arene i da pruža svojim fanovima koncerte za pamćenje.Nedavno, pojavile su se glasine da je Tejlor u vezi sa popularnim muzičarem Meti Hilijem. Oni se znaju dugi niz godina, a od nedavno su ponovo u kontaktu, te su viđeni više puta kako provode vreme zajedno, a Meti često prisustvuje i njenim koncertima.

Pevačica je sada podgrejala ove glasine na koncertu u Masačusetsu kada je sa svojim fanovima podelila da se oseća nikad srećnije.

Osećam potrebu da vam kažem, ne znam, nikad nisam bila srećnija na svim poljima u životu. I samo želim da vam se zahvalim što ste deo toga – rekla je Tejlor.

Ona je naglasila da se ne radi samo o turneji, već generalno o njenom životu.

Nije samo do turneje. Osećam se, na neki način, kao da moj život konačno ima smisla.

Ove pevačicine izjave su mnogi povezali upravo sa Hilijem, a ono što je iznenađujuće jesu negativni komnetari koji su se mogli pročitati ispod ovih objava. Naime, fanovi nisu zadovoljni pevačicinim izborom i smatraju da Meti nije njen nivo, kao i da ove izjave mogu biti jako uvredljive za Džoa, sa kojim je nedavno raskinula.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz