Pretraži

„NIKAD NE ZNAŠ SA ČIME SE NEKO PSIHIČKI ILI FIZIČKI NOSI“: Bela Hadid stala u odbranu pevačice, nakon njenih reči mnogi će se zapitati!

Showbiz
0
Photo: Instagram/bellahadid

Ariana je, naime, na TikToku objavila video zbog zlobnih komentara hejtera na račun njenog izgleda, te je objasnila zašto smatra da nije uredu da se izgled njenog tela uopšte komentariše.



Ova tema posebno je pogodila i manekenku Belu Hadid, koja je rešila da se javno obrati svima i ukaže na problem sa kojim se mnogi danas susreću.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

 

– Nikada ne znaš s čime se neko psihički ili fizički nosi. Bolest ili depresija, tuga ili bol u srcu. Jednostavno ne znaš i nikad nećeš znati dok ne provedeš jedan dan u tuđim cipelama – napisala je manekenka i dodala:

 
– Umesto neželjenih saveta ili mišljenja, osuđivanja ili agresije, samo pokušajte pružiti ruku pomoći i budite ljubazni. Uvek postoji razlog za način na koji ljudi izgledaju/osećaju se, stoga pokušajte da imate obzira, pogotovo kada nekoga ne poznajete ili ne znate kroz što je prošao. Instagram nije stvaran i moramo pogledati dublje i podsetiti se da smo svi samo ljudska bića koja daju sve od sebe – izjavila je Bela pozivajući ljude da zapamte to kad budu davali razne zlobne komentare ispod nečije objave na društvenim mrežama.

Njene reči prikupile su mnoštvo pozitivnih reakcija i lajkova, a među njima se našao komentar i same Ariane, koja joj je poručila da "voli i nju i njeno veliko srce".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz