Pretraži

NIJE VIŠE KOJIĆ: Severina izbrisala prezime sa Instagrama, a ovim potezom je podgrejala sumnje da nije u najboljim odnosima sa Igorom

Showbiz
0
Photo: Instagram/severina

Severina Kojić obrisala je sa svog Instagram naloga prezime Kojić i ostavila samo svoje ime, zbog čega su se pojavile spekulacije da nešto nije u redu između nje i Igora.

——————– Sponsored ——————–

Pre nego što je sklonila prezime Kojić, ona se na jednoj dodeli nagrada pojavila bez Igora, koji ju je do sada uvek pratio na raznim događajima. Još tada je izazvala sumnje javnosti da ima problema sa suprugom.



  • Seve je došla sama da preuzme nagradu, što je svima bilo čudno budući da se od Igora gotovo ne razdvaja. Da među njima nije sve OK, bilo je jasno nakon što su je pitali gde je Igor, na šta je ona kratko odgovorila: "Nije pošao sa mnom". Ona nije želela da odgovara na pitanja vezana za svog venčanog supruga, što je sve začudilo. Sve vreme je uživala u društvu dece koja su bila sa njom na bini i sa njima je ćaskala. Igora nije ni pomenula, što je do sada bilo nezamislivo. Ako se i desilo da nekada ne krenu zajedno negde, provodili bi vreme na telefonu, što sada nije bio slučaj – rekao je izvor za portal "Republika".

Severina još uvek prati Igora na Instagramu i on je jedina osoba u čije aktivnosti ima uvid. Dragana Kojića Kebu nikada nije pratila na popularnoj društvenoj mreži.

Pevačica se još uvek nije oglašavala povodom pisanja medija.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz