Pretraži

NIJE TRPELA UVREDE: Milica Dabović se upustila u raspravu sa hejterima

Showbiz
0
Photo: Instagram/stefanovamama13

Na fotografiji je košarkašica uslikana otpozadi kako na ramenima nosi sina Stefana, dok je obučena u kratki teksas šorc, koji je otkrio veći deo njene zadnjice. 

Pomenuta fotografija je mnogima zasmetala, pa su zbog ovog detalja usledili su hejt komentari na društvenim mrežama.Moderne keve, a posle se čude kad im sinovima u školi kažu keva ti "ku*vešljak" – glasio je jedan od komentara, na šta Dabovićeva nije ostala dužna.

  • Samo da tvom ne govore: "Otac ti kretenčina" – odgovorila je ona, pa nastavilla da odgovara svima koji su joj uputili prekor zbog fotografije.

  • Čega se pametan stidi, budala se ponosi. Jadan taj dečak kada poraste. Šta će sve čuti, shvatiti i u šta li će izrasti sa takvom majkom. Tuga – bio je još jedan od komentara. 

  • Reče bla sa 0 0 0. Jadan ti i tvoj život – uzvratila je Milica. 

Prostakluk, dete će sutra da se stidi! – pisalo je u još jednoj poruci na Miličinom profilu.– Ja nemam loše misli, a nemam ni komplekse, zavid i ljubomoru – napisala je Dabovićeva u odgovoru, što je pojedine podsetilo na nedavni ispad blogerke Zorane Jovanović sa "novom rečju" – zavid.

Screenshot: Instagram/ stefanovamama13

Screenshot: Instagram/ stefanovamama13

 

Screenshot: Instagram/ stefanovamama13

Screenshot: Instagram/ stefanovamama13

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz