Pretraži

NIJE POTRAJALA: Gasi se ova popularna aplikacija

Showbiz
0
Photo: Pixabay.com

Fortnite video chatom se upravljalo preko aplikacije Houseparty. Igrači su aplikaciju mogli da otpreme na svoje telefone, da Houseparty naloge povežu sa Fortnite profilima, te u virtuelnim chat sobama komuniciraju sa prijateljima dok igraju igru.

Kreatori su se nadali da će funkcija biti korisna onima koji su u karantinu zbog virusa korona, a integracija sa Houseparty je brzo postala aktivna za PC, PlayStation 4 i PlayStation 5. Ipak, Houseparty se gasi, a s njim i Fortnite video chat. Aplikacija se pojavila 2016, a Epic ju je otkupio 2019. godine. Sada je već uklonjena iz online prodavnica, a potpuno će nestati već u oktobru.

Houseparty je u nekom trenutku postala kontroverzna, budući da su se pronosile glasine da je napadači koriste da hakuju Netflix, PayPal i Spotify naloge, pa se korisnicima preporučivalo da je obrišu. Iz kompanije Epic su s druge strane tvrdili da se radi o plaćenoj negativnoj kampanji, pa se čak nudilo milion dolara onome ko bi utvrdio da takva kampanja zaista postoji. Do dokaza se nikada nije došlo, ali je preko milion korisnika aplikaciju obrisalo zbog ovih glasina.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz