Pretraži

,,NIJE POPUT ONIH ZVEZDA UMIŠLJENIH“: Komšije otkrile kakva je Milica Pavlović privatno

Showbiz
0
Photo: Instagram/senoritamilica

Kako su odmah istakli, često imaju prilike da je vide u raznoraznim izdanjima. Prema njihovim rečima, ona je pre svega jedno divno dete.

– Na prvom mestu je fino i vaspitano čeljade, nije ona poput onih zvezda umišljena i s nosem u oblacima. Jeste, uvek negde žuri, ali valjda je to i normalno, dete puno radi, u mladosti treba da gradi karijeru. Posvećena je i porodici, danima je bila utučena kada joj je deka umro, to ju je strašno pogodilo – rekao je jedan stariji komšija pevačice i dodao:

– Sama za sebe zaradi, a pomogne i najbližima, ma, divno jedno dete – završio je on za domaće medije.



Takođe, samo reči hvale imala je još jedna komšinica, koja je otkrila da do sada nije imala prilike da vidi Milicu sa prisnijom osobom u okolini svog doma, ali i kada je najčešće viđa.

– Na terasi, dok prostire veš! I kad nema onu scensku šminku lepo izgleda, negovana je, vidi se da ulaže u sebe. Normalna devojka, sasvim prirodna i prizemna. S obzirom na izgled i uspeh, čudno mi je da je sa dečkom ne viđam, stalno je sama. Viđam je nekad kako ide sa društvom, ali nikada da razmenjuje nežnosti i slično – dodala je ona.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz