Pretraži

,,NIJE OVO ZASLUŽILA“: Oglasila se kućna prijateljica od Sha i Ivane, nakon reperove javne prevare

Showbiz
0
Photo: Instagram/nenadaleksicsha

Naime, reper Sha i učesnica rijalitija Tara Simov svoju vezu ozvaničili su u ranim jutarnjim časovima sočnim poljupcima. Naša ekipa kontaktirala je Višnju Petrović koja je zajednička prijateljica Ivane i Sha, kako bismo saznali kako Ivana, ali i ona kao prijateljica komentarišu ovaj reperov potez.

Ivana je meni rekla da oni sa IDJ-em imaju odličnu saradnju i daću izjavu. Ivana se neće oglašavati uopšte, kao i do sada. A pošto se ovo sve izdešavalo, moj komentar je da se više neću oglašavati na ovu temu. Ovo je poslednji put. Ja sam zajednički kućni prijatelj Ivane i Nenda i Nenad to zna, samim tim znači da sam ja podržavala isključivo njihov brak. Ono što imam da kažem povodom njegovog izbora, reći ću isključivo njemu. Ivana je jedna od najboljih žena koje sam upoznala u svom životu, a od njega je zaslužila da joj posipa latice gde god kročila. Bila mu je podrška bezrezervna u svemu što je radio i privatno i poslovno. Ozbiljan car od žene! Nije zaslužila ovo. Hvala na razumevanju – jasna je bila Višnja.

Kako će se reperov i Ivanin odnos dalje odvijati saznaćemo po završetku rijalitija, s obzirom na to da je Ivana ostala dosledna svojih reči da se neće oglašavati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz