Pretraži

,,NIJE MI OPALA POPULARNOST“: Kija Kockar iskreno o svojoj muzičkoj karijeri (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Nakon učešća u rijalitiju Kija je postala poznata i uz to je pronašla svoje mesto pod estradnim nebom. Ona je izgradila muzičku karijeru, a jednog od njenih fanova je interesovalo da li je primetila da joj je popularnost pala.

– Život inače sem popularnosti u ljubavnom, poslovnom, zdravstvenom i prijateljskom smislu ide ovako, a tako ide i popularnost. Ne mislim da mi je opala popularnost zato što sam se ja svesno sklonila od mnogih stvari – rekla je Kockareva i dodala:

– Mogu odmah sutra da iskačem iz frižidera, ali sam se sklonila zaista da budem što manje u medijima, jer sam imala neke svoje privatne stvari koje sam želela da rešim. Majka sada nije tu, mnogo toga je palo na mene. Shvatila sam u 2020. godini da želim da iskoristim ovo što ne radimo za sebe.



Podsetimo, Kristina je u IDJHOT Specijalu istakla da je veoma lako prihvatila sve što donosi šou-biznis.

– Tu je bio neki početni adrenalin, nešto novo i zanimljivo. Snašla sam se upravo što sam ceo život radila sa ljudima i pritisak sa mog prethodnog posla me je naučio da uvek imam osmeh na licu i da se borim sa svim nedaćama i svim pozitivnim i negativnim stvarima koji dolaze u tom trenutku – objasnila je ona u našoj emisiji.

Pogledajte novi "One on one" i saznajte kako je Kija odgovorila na ostala pitanja: "Kada je poslednji put bila zaljubljena makar i na kratko?", "Da li bi volela da joj sledeća pesma bude brža ili balada?", "U kakvom su sada odnosu Teodora i ona?", "Koja joj je neostvarena želja?", "Razmišlja li o izbacivanju novih pesama ili čeka da se svet vrati u normalu?", "Da li je razmišljala da svoju životnu priču proda nekom stranom scenaristi za film?", "Da li gotivi influensere i influenserski svet?", "Zašto je ostavila posao stjuardese?", "Da li planira da napiše još knjiga?", "Da nije postala pevačica nakon rijalitija, kojim bi se poslom bavila?" i "Da li je zadovoljna maminim učešćem u rijalitiju i da li se kaje što je tamo?"

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz