Pretraži

„NIJE MI LAKO SA NJIM“: Oglasila se Anna Lazarević nakon što je Janko prenkovao da je pretučen

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Društvene mreže su preplavili snimci i fotografije brutalno pretučenog Stefana Jankovića, a ubrzo nakon toga ispostavilo se da je sve laž – odnosno „prenk" poznatog jutjubera.



Sada je tim povodom oglasila i Anna, te otkrila da nije znala šta Janko sprema, te da se i sama prepala pošto ju je pozvao u zavojima.

  • Stefan trenutno radi video za Jutjub u kom „prenkuje" ljude. Bila sam šokirana kada me je pozvao na video poziv – priznala je ona, prenose domaći mediji, a influenserka je nastavila o tome kako joj nije s njim baš lako, da bi zatim otkrila i zašto.
Screenshot: Instagram/stefan_jankovich

Screenshot: Instagram/stefan_jankovich

 

  • U početku sam mislila da je stvarno, a onda sam shvatila da me zeza i da je u pitanju samo šminka. Nije meni lako s njim, previše je spontan – zaključila je ona za medije.  

Podsećamo, Janko je pre tri dana na društvenim mrežama objavio vest da je brutalno pretučen u Beogradu na vodi, kada su ga navodno napala trojica momaka.

Kako bi sve uverio u tu tvrdnju, Janko je čak lažirao povrede, te se uslikao iz bolnice, kako krvav leži u krevetu previjen u zavoje.

Međutim, on je nakon toga priznao da je u pitanju bio samo prenk, što je izazvalo različite reakcije njegovih fanova.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz