Pretraži

„NIJE MI BILO PRIJATNO“: Supruga Darka Lazića progovorila o njegovom braku sa bivšom ženom Anom Sević

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/_katarina_24

S obzirom na to da su prvi put stupili u vezu pre 14 godina, ali da ljubav nije opstala, mnoge je zanimalo kako je Katarina odreagovala kada je čula da će se Darko oženiti koleginicom Anom Sević.



  • Iskreno, nije mi bilo prijatno… Da budem iskrena, nije mi bilo prijatno… Svaki put kad se ženio ili imao neku ozbiljnu vezu, mislila sam da je to to i da će sa njom ostati do kraja života i da za nas nema sreće… Ali, prevarila sam se! – rekla je Kaća ekipi emisije Amidži šou.

Podsetimo, pred kamerama brojnih medija Katarina i Darko izjavili su da su varali svoje bivše partnere čak 14 godina unazad, otkad su prvi put stupili u vezu i otkad datira njihovo poznanstvo. Katarina je otkrila i nešto više o njihovom odnosu od početka pa sve do sada.

  • Darko i ja smo se upoznali 2009. Sve je puklo jer on tada nije bio spreman za nešto ozbiljno i to je tako prošlo. Ali vratio se na "mesto zločina." Ili sam ja bila slobodna, ili on, pa smo se tu malo viđali i kad se zadesilo da smo i on i ja slobodni, mi smo se "malo" venčali. U međuvremenu sam imala jedan brak. Na početku mog braka jednom je svratio na moj posao da mi se javi i to je to – rekla je Katarina u emisiji "Ami Dži šou".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz