Pretraži

„NIJE JEDINI KOJI ME JE UZNEMIRAVAO“: Rada otkrila nove detalje o opsednutom fanu

Showbiz
0
Photo: Instagram/radamanojlovic

Pevačica je odmah po pojavljivanju tih spekulacija reagovala, te je to demantovala i slučaj prijavila i policiji, a sada je otkrila da ovo nije prvi put da se suočava sa uznemiravanjem.



– Ovo nije prvi slučaj, ovaj dečko nije prvi, što je najgore u celoj priči. Meni su se ovakve stvari dešavale i ranije, ali nisu objavljivanje. Prijavila sam u policiji, znate li vi koliko ja prijava imam u policiji (smeh), ali to nije u javnosti preneseno. Ovaj dečko je samo jedan u nizu, imala sam sličan slučaj gde me je jedan dečko maskimalno vređao i ponižavao, samo kako bi mu se ja javila. Sigurna sam da u psihijatri postoji objašenjene za takve slučajeve, ali ja nisam stručnjak i ne želim uopšte da ulazim to. Dečko nije kriv što je takav, krivi su mediji koji su preneli njegove izjave, iako su me svi podržali – poručila je Rada u emisiji "Premijera" i dodala:

  • Taj dečko o kome se priča je došao na moj nastup i fotografisali smo se, imamo dokaz, eto! Nikad se nismo dopisivali. Ja važim za pristupačnu osobu, uvek se ispričam sa svojim fanovima, odgovorim na svaki stori, poruku, koliko stignem, ali njemu nisam, tako se namestilo, šta znam, možda nije jedini… Ponavljam, on nije kriv… – kaže Manojlovićeva.
Photo: Instagram/radamanojlovic

Photo: Instagram/radamanojlovic

 

Pevačica je inače nedavno raskinula sa kolegom Harisom Berkovićem, a ovom prilikom rekla je da su uznemiravanja i pretnje fana počele istog dana kada je objavila vest o prekidu veze.

  • Što se tiče mog emotivnog statusa, oglasila sam se na Instagramu i, gle slučaja, iste te večeri se oglasio i ovaj dečko i krenuo sa ovom pričom, kako sam ja zbog njega zapravo raskinula…Što se tiče policije, morala sam da ga prijavim zbog pretnji, malo se zaneo, preterao je, počeo je da priča kako zna vlasnike diskoteka i kako ne smem ga tužim, jer neću moći da radim. Dikrektno udara na moju egzistenciju, posao, čast, i moral, i čast i kleveta, ima tu materijala… Ako je hteo neki kontakt, ostvariće ga ovako, ali ne sa mnom, već sa advokatom – zaključila je Rada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz