Pretraži

„NIJE IZVESNO DA ĆEMO SE BAVITI PEVANJEM“: Uraganke o planovima nakon raspada grupe

Showbiz
0
Photo: Dragan Medaković

Iako nastupaju još samo mesec i po dana zajedno, devojkama je ovo leto prebukirano nastupima i trenutno se nalaze u Budvi, gde su za medije detaljnije govorile o raspadu benda.



Kako su istakle, one sada uživaju u poslednjim nastupima i trude se da se publici daju maksimalno, a kada je u pitanju njihova karijera nakon septembra, one ističu da je još uvek neizvesno da će ostati u muzičkim vodama.

  • Još uvek ne razmatramo da li će ijedna od nas nastaviti muzičku karijeru u smislu pevanja. Za sada smo u fazonu da hoćemo da napravimo malo pauzu, da odmorimo, pa eventualno kada prođe neko izvesno vreme, kada se sastave kockice, o tome smo i razgovarale dosta, da vidimo šta nam je činiti i kako. Ali što se mene tiče ja planiram da nastavim da se autorski bavim muzikom. A što se tiče naplaćivanja pesama, već sam to rekla, ukoliko njih dve budu želele da nastave da se bave pevanjem da želim da im poklonim pesmu. Naravno, ako žele – iznenadila je Sanja, a Ivana dodala:
Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

 

  • Želimo da se odmaramo. Da se sunčamo i da se šetamo po plažama. Da se udamo ko zna – zaintrigirala je Nikolićeva.

Grupu Hurricane će, nakon što Sanja, Ivana i Ksenija izađu iz benda, zameniti nove devojke, a o tim detaljima one tvrde da ne znaju ništa.

  • O tome stvarno ne znamo ništa. Verovatno će da bude nova postava, Hurricane junior će da nastave da rade i Hurricen će da nastavi da postoji kao brend ali o tome ne znamo još ništa – istakla je Ksenija.

Za kraj, Uraganke su istakle da će grupu pamtiti po lepim stvarima, pre svega odlaska na Evroviziju:

  • Najupečatljivija je slika Evrovizije. To je bila neka prekretnica, odnosno kruna naše karijere koja je trajala toliko koliko jeste. Prosto, to je bio onaj vrhunac, pik, svega. Nakon toga je prošlo vreme, imale smo par hitova i drago mi je da se neki epilog napravi baš sa tom pričom, da kad smo najjače da se to eto završi – zaključile su one za Telegraf.rs.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz