Pretraži

NIJE DAO NI DA MI MAHNE… Severina objavila potresan snimak ispred zgrade bivšeg supruga koji joj ne dozvoljava da vidi dete (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/severina

Pevačica je objasnila da je danas njen red da pet sati provede sa sinom, kako glasi sudska odluka nakon što je starateljstvo pripalo ocu deteta, ali joj niko ne otvara vrata.

Dodala je da je njen bivši suprug Milan stavio sebe i sina u samoizolaciju, jer je putovao u Austriju početkom marta, a nju nije obavestio o tome.

Severina je uz snimak objavila i poduži tekst u kojem je objasnila celu situaciju, a mi vam ga prenosimo u celosti:

  • Došla sam u Srbiju, jer je otac mog sina odlučio ovde provesti cijeli tjedan, a kako bih sina vidjela barem u sudski određenim terminima, u utorak i četvrtak od 15 do 20 sati, kao i sljedeći vikend od subote koji je moj. Pristala sam, ne želeći dodatne probleme, jer stalno trpim prijetnje, podmetanja, blaćenja, koje prenose razni tabloidi.
    Od subote čekam i molim da vidim osmogodišnje dijete, koje nije vidjelo majku punih 5 dana. Nije mi dopustio u subotu, u nedjelju je rekao da je kod svoje braće pa da će mi ga dati u ponedjeljak. Onda se predomislio i jučer. I kada je konačno došlo danas, dan kada ne plačem, umjesto da zagrlim rođeno moje, otac je samoproglasio samoizolaciju Aleksandra i sebe, zbog očevog putovanja u Austriju 7. i 8. ožujka, o kojem me uopće nije izvijestio. Kako sam od tada u međuvremenu bila dva puta sa sinom, upozorila sam ga na to i na sudsku odluku. I došla sam pred njegovu beogradsku adresu, ali dalje od ulaznih vrata nisam mogla. Nije čak dao niti da mi oko moje mahne kroz balkon ili vrata… 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz