Pretraži

„Nije baš sve kao što izgleda“: Nataša Bekvalac jednim snimkom otkrila kako izgleda njen život, priznala da nije sve ispunjeno luksuzom (FOTO)

Showbiz
0
Photo: F.S./ATAImages

Popularna pevačica Nataša Bekvalac otkrila je da život pevača često nije tako glamurozan koliko se čini. 

Nataša iza sebe ima karijeru dugu više od dve decenije i pored toga što važi za jednu od najlepših i najatraktivnijih pevačica koja pažnju na sebe skreće gde god da se pojavi, ona je veoma popularna i među publikom, te i dalje neprestano i aktivno nastupa, a za njena gostovanja gotovo uvek se traži karta više.

Poput mnogih drugih kolega, pevačica često nastupa u inostranstvu i dijaspori, a sada je otkrila i drugu stranu pevačkog posla, odnosno kako izgleda njeno putovanje na nastup, tačnije u Makedoniji, u kojoj će gostovati u čak tri grada

Nataša je snimila svog vozača i menadžerku kako joj naduvajaju dušek, koji su potom postavili na zadnje sedište.

„Nije baš sve kao što izgleda. Moj glamurozni život. Evo ovde ja spavam, moj Saša, sve mi je ovo obezbedio“, rekla je pevačica kroz smeh.

Foto: Instagram printscreen/bekvalceva

Ipak, da i Nataša voli da uživa u luksuznim stvarima pokazala je nedavno kada je tokom jedne opuštene večeri sa sestrom, kreatorkom Kristinom Bekvalac, otvarila skupocenu flašu vina poznatog brenda Dolce&Gabbana. Pored toga, pevačica često i putuje sa svojom porodicom, te je nedavno sa decom uživala u lukuznom rizortu na Baliju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz