Pretraži

,,NIGDE NISAM NAJAVIO DA POKAZUJEM LICE“: Devito iskreno o novom albumu „Leden“ (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Devito je juče izbacio prvi deo svog albuma "Leden" a ovom prilikom otkrio nam je i koliko dugo je radio na novom albumu.

Pa na albumu smo radili moja ekipa i ja jedno godinu ipo dana, pesme su stare možda i po dve godine, ali zaslužile su da izađu. Bile su ili pred brisanje, novi projekti se rade ili izbacujemo album i onda smo odlučili da uradimo album – istakao je on.



S obzirom na to da je otkrio da su neke pesme dosta stare, zanimalo nas je i da li postojala neka doza rizika kada je izbacivanje tih pesama u pitanju.

– U suštini iz skroz drugih razloga pesme stoje u fioci i čekaju svoj momenat. Da li će to biti neka saradnja ili ne, da li će biti spot, kakav će biti, to sve treba uraditi, nije to lupneš prstima i kao pojavi se spot, Devito s maskom repuje – dodao je on.

Devitov album se sastoji iz dva dela, prvi koji je izašao sadrži četiri solo pesme, a kao što je obećao svojoj publici u pesmi "Leden" skida masku.

– U suštini da, skidam masku. Ali ja nigde nisam najavio da otkrivam lice, ja sam najavio da skidam masku. U suštini nisam ja tu nikoga ni prevario, ja sam rekao da skidam masku i skinuo sam je, vidim se u silueti – rekao je reper kroz osmeh.

Pesma "Leden" je vrlo emotivna, a on nam je ovom prilikom otkrio i detalje kako je ta pesma i nastala.

– To je pesma iz perioda kada sam radio i "Bebe" i svašta nešto. Tada sam bio u tom nekom melaholičnom fazonu i ljubavnom, to je pesma iz tog perioda i jako mi je draga i lepa je pesma, bilo bi greota da ne izađe, tako je i naziv albuma koji je pomešan sa tim leden, bez emocija – istakao je Devito.

Međutim, želeli smo i da saznamo da li je nekom posvećena ta pesma, te smo ga pitali i da li očekuje da mu se devojka kojoj je posvećena pesma javi.

Ne, ne, ne. Pesma nije pisana ni za koga, to su samo neke emocije – izvakao se on.

Devitovo prvo televizijsko gostovanje možete pogledati u videu ispod teksta.


 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz